koji je kreten ovo napisao?- shvati i koristi upozorenja o vlastitoj sigurnosti i zdravlju prilikom detailinga. jako velika vecina proizvoda koje koristimo/cete koristiti su opasna po zdravlje. nemojte uzimati ta upozorenja zdravo za gotovo. "koristiti samo u dobro provjetrenim prostorijama" , "ne udisati" i sl, nisu samo gluposti koje se pisu zakona radi, vec stvarno korisni savjeti koje cesto olako shvacamo dok se i sami ne "opecemo" na njih. a onda kad si unistimo vid ili pluca i sl bude prekasno.
atas dimer 1:20, stare ofucane rukavice. rukavice je najlakse opisati kao: "ma u redu su, to je samo mala rupica... ionako cu nabrzaka samo odmastit auto da mogu pocet s poliranjem... a zima je pa mi se ne da do marketa po nove rukavice posto sam autom kojeg moram polirati blokirao moj auto. uglavnom, bit ce u redu"
evo vam sad zasto sam pisao prvi post u ovom topicu. mislite da su gluposti? ovo je moja desna ruka:
plikovi su skoro nestali, al koza se guli za popizdit. naravno, bez razmislajnja:
1. procitati sta je u biti ta kemikalija. u ovom slucaju, natrijev hidroksid se taj koji je napravio sranje
2. progutat ponos i bez razsmiljanja kod doktorice, u apoteku ili stagod vam je krace/blize. ja iso u apoteku.
3. ic kupit nove rukavice bez rupa.
4. ovu tocku u biti ne morate siliti, doc ce samo od sebe. bolovi koje sad trpim ce me sigurno sjetiti na to sta se moze desiti sljedeci put.
slike od sadasnjeg stanja necu ni stavljat jer nije bas neki predivan pogled, al kazem vam: ne isplati se saznat iz prve ruke.
ne drzim se da sam neki profic ili sl, dapace... ima tu jako sposobnijih ljudi s puno vise iskustva od mene, al dobro je da se i oni svako toliko prisjete sta je sve moguce. takva sitnica, mislis nece bit nis... i gle:
poliranje: xxx kn (za frenda)
krema jedan: 180kn
krema druga: 139kn
unistena wfc-ova bandaza (kad sam idiot pa sam uzeo prvo sta mi je palo na pamet): 250kn
kantarionovo ulje: proizvodi stara, srecom.
nove rukavice: 14kn.