meni ovo malo ,kazes da kad si preuzeo auto nije bilo nikakvih swirlova i holograma na sunce,zatim nakon prvog pranja vide se opake swirlove i holograme,koji po meni mislim da se ne mogu sakriti sa nijedan vosak ni polymer
,megs gold po mojih dosadasnjih testova nikako ne spadne od prvog pranja,pogotova kad se pere sa save wax samponom.Ako stvarno ima Polymer nanesen na ovaj auto, ne bi mogao ni sa nekvalitetnom krpom onako hologramirati,govorim za polimer na sonax,koji sam ga dugo testirao,poenta mi je da ne moze auto izgledati tako dobro pri preuzimanju sa bilo cime da ima odozgo kao zastitu,ove swirlove se ne pokrivaju ni sa cime da tako dobro izgleda kao sto opisujes,ili nisi gledao auto na sunce pri preuzimanju ili ocaran sjaju koji wax daje
nisi primetio ostalo.Ovaj auto trazi seriozni paint corection tretman,i nemas tvrdi lak nego mekan kod sredni lak.Evo moja pametna rec o ovom laku pa sad vi kako hocete,ovo je copy paste,da ne kaze neko da samo pametujem ja,ima patalca a ne gatalca
#Jet Black is one of the worst paints to keep detailed,BMW Jet Black paint is notorius to detailers, and almost all of them say it is VERY soft paint, hence the "looking like ass" in only a few days after detailing.
However, when properly detailed, Get out your sunglasses ... It will burn the retna's right out of your eyes ! P.S. ovakve swirlove na ovaj lak kao na poslednjih,mozes si isam napraviti prilikom voskanja i brisanje voska
ali ovo nisu od nekvalitetnu krpu mislim,kazes da koristis dobre krpe