Danas sam se malo igrao na Korsi od matorog, tamno plava boja. Izabrao jedan deo da pokusam pod svetlom da vidim sta cu napraviti.Krenem sa FC+ na oranz sundjeru. I opet ista prica, pasta mi je nekako suva mnogo iako sam prsnuo malo vode, polirka skace kao luda i bezi, nema boga da je kontrolisem i da pravim pravilne prelaze. Uperim svetlo, skinuo ogrebotine skoro sve, ali holograma i swirlova kao u prici(Iskra i sedam holograma
). Jednostavno uzas. Sad pitanje za starije. Sta mislite da uzmem jedno pakovanje extra fine ili ultrafine i da radim samo sa njom, to jest da se ucim, i da naucim da brisem swirlove i holograme za pocetak. Kada sam prosli put radio sa ultrafinom odusevio sam se, kako lepo klizi i kako je lagan rad, to jest polirka ne skace nigde. Od fc+ me vec boli glava a nisam potrosio ni 300 grama u zivotu.
I jos ovo, hoce li naredne dve paste pocistiti s**nje koje ce amater sa fc+ om napraviti. Jer meni pada na pamet ideja, da samo duboke ogrebotine i mesta koja planiram brusiti radim sa fc+ a ne ceo auto. Sve ostalo da radim sa extra fine i ultrafine.