Dakle, ja imam isti auto, crne boje i rupice od kamancica po haubi, ali ovaj problem uopce nisam imao. Stavljao fusso proslo proljece uradio buffing i uopce ni traga voska u rupicama. Ja sam iamo drugi problem o kome se ovdje pricalo i jos nije nasao niko rjesenje za isti, a to je da su se pojavljivale "fleke" na haubi od voska.
ma nije ni to sreća jer nama boga da bude ista boja ko ostatak auta ..zato mi se to ne radi , čisto informativno , postoji li neki tekući vosak koji je dosta trajan i daje dobru refleksiju , mislim da bi se on kod buffinga maknuo iz tih rupica, ili neki koji je crn
Apsolutno netacno, pa ja sam lakirao na vise mjesta i apsolutno se ne vidi razlika. A i da se vidi, vremenom se to izjednaci. Doduse lakirao sam u pravoj lakirnici (ovlasteni servis za Opel). Na pocetku sam se bojao da ce se primjetit razlika, ali odlicno je ispalo, radio sam zadnja lijeva vrata pa skroz do gepeka, pa zadnji branik, boja apsolutno ista kao na ostatku auta, naravno primjeti se u smislu da je ovo tek farbano glanc bez packice dok postoji nekoliko packica na ostatku auta.
Takodjer, na proljece planiram uradit haubu, bas zbog kamencica.