Evo samo da kažem naručio sam ono gore sredstvo, ima uvoznik u ZG, dolazi mi idući tjedan, cijena 75kn+pdv.
E sad, ako nije problem loodi, vidim da se razumiješ u to, pa ako nije problem samo na koje pitanje da još odgovoriš, pošto moram biti iskren, trta me malo raditi s time, pa bolje spriječit nego liječit.
1. Kad nanosim tu tekučinu koju ću naravno napraviti u omjeru kako si mi rekao, da li da zaštitim ostatak fasade od prozora, da mi nebi slučajno špricnulo na fasadu, pa da mi se fasada ne otopi? Ili nemam brige oko toga.
2. Rolete su mi sive boje, ne znam dal je takva plastika ili je boja takva, pa možda da zaštitim i rolete, da mi boju ne skine? Donji dio rolete je aluminijski koliko sam vidio, a u uputstvima koje mi je uvoznik dao, ne preporučuju na metal špricat.
3. Koliko otprilike pričekat da tekučina djeluje?
Zahvaljujem unaprijed
C/P uputstva:
Proizvod na bazi kiseline za skidanje naslaga cementa sa svih perivih površina (željeznih, obojanih, keramičkih, terakota, linoleum itd.). Na dijelovima od cinka, bronce, aluminija, mjedi i kroma pažljivo postupati; preporučuje se isprobati proizvod na manje vidljivom mjestu. Ne koristiti na prirodnom kamenu (mramor, granit itd.) Način upotrebe: Hell se može koristiti nerazrijeđen ili kao otopina u vodi, do 1%, prema vrsti nečistoće. Ostaviti djelovati nekoliko minuta nakon čega isprati. N.B.: Hell se može koristiti i za skidanje bijele patine koja se stvara na podovima (osobito na tamnim podovima od terakote) koji su prethodno oprani tradicionalnim deterdžentima: u tom slučaju razrijediti 100 grama Hella u jednoj kanti vode i nanijeti otopinu krpom i četkom nakon čega isprati.
Evo koja slika stanja jednog prozora (imam ih 10-tak+vrata)
temp image upload