Pozdrav svim detailerima, čitam forum već danima i stvarno ima impresivnih radova
E sad, kako sam ja nov u svemu ovome, hrpa novih proizvoda za koje nisam niti mislio da postoje, imam nekoliko nedoumica sad, pa vas molim za pomoć.
Uskoro dolazi novi auto, radi se o novoj mazdi crvene boje. Sadašnji je p206 koji će trebati srediti za prodaju, ali o tom potom.
Nakon nekoliko dana čitanja i proučavanja složio sam kombinaciju proizvoda koji bi mi bili ok za početak, šampon, glina i vosak/sealent. Čak sam skoro i kupio sve potrebno kad sam naišao na famozne Nano premaze. Sad sam u nedoumici, jesu li ti premazi (npr CQuartz) stvarno toliko kvalitetni da mogu zamijeniti česta pranja i voskanja i očuvati lak.
Dakle da ne duljim, plan je čim auto dođe, kompletno ga oprati, počistiti sa glinom i staviti CQuartz na lak, felge, vanjsku plastiku, a možda i u unutrašnjost. Nakon toga održavanje bi trebalo biti lagano, i mislim da će neki šampon biti dovoljan. Možda ubaciti tu još neki Quick Detailer kad će biti potrebno više sjaja (svadbe i sl.)
Pretpostavljam da je tu vosak onda višak...
Koliko je komplicirano/jednostavno premazati auto sa time? Gledam u Partesu 750 kn sa pranjem i čišćenjem, pa mi se ne čini puno za sve to. Koliko bi to koštalo kod dr. Kuka?
Eto, znam da je puno pitanja, ali u mojoj glavi ih je još više.
Hvala svima na odgovorima