Ako sam promasio mesto teme slobodno neka admin promeni na odgovarajucu lokaciju...
Upravo radim jednu Astru H crnu, i malo duze je trajalo nego sto sam mislio i pomislio sam, kako bi ovo lakse islo(krajni korak hologrami itd...) da imam neki dobar DA olakso bi i sebi i mozda manje paste koristio manje ledja bolela itd...
Pa mi onda palo na pamet da malo pitam vas za preporuku za neki DA , naravno da cena igra ulogu, ALI kvalitet igra jos vecu
, nemam odredjenu sumu koju bi dao sve zavisi od kvaliteta pa ako je nesto skuplje onda bi par meseci cuvao i uzeo to.
Jako mi je uhvatilo oko ova nova RUPES-ova sto moze i da smirgla i polira ali opet ne znam koliko bi kod nas(Srbiji) to kostalo.
Pa onda prijatelj koji je u inostranstvu mi preporucio ovu (
http://shop.waximport.com/index.php?page=Product.View&product_id=864 ) mislim da je najaci model oko 200e( naravno nema garancije itd) ali opet on kaze da je za te pare super i da je jaca od ostalih u toj kategoriji...
Da dalje ne bleblecem, sta mi vi mozete preporuciti da uzmem i da cu biti zadovoljan sa time...
POZ