Ovako, ja perem auto u samoposlužnoj tamo iza avenu8e malla prema gorici...odem u one boxove skroz iza, par puta sam se javio dečkima i pitao, i rekli su da nema problema, da ako bude gužve da budu došli do mene pa de se pomaknem.. Evo već 2 god. nikad niko ništa nije rekao, a dolazim preko tjedna preko dana, subota/nedelja ujutro oko 9...uvijek ima ljudi, ponekada neko i čeka za box, ali max jedan auto...Zato sam uvijek u zadnjim boxovima tak da niko tamo i ne dolazi, a ako i dojde vrati se natrag kad me vidi
Procedura je sljedeća...prvo kotači sa dimerom 1/20 (kist, spužva i četka), našpricam i izčetkam jedan kotać, ubacim 1kn i isperem ga, pa tako drugi pa isperem, itd...razlog ispiranja odmah nakon pranja je jer je dimmer jaka kemija pa da nebi bilo... nakon kotača istim postupkom operem gumene tepihe, i ubacim 2-3kn, isperem tepihe i ostatak na auto. Nakon toga 2 bucket metoda prvo krov i stakla, pa ubacim 2kn i isperem, pa do lajsne, pa 2kn pa isperem, i na kraju doljnji dio, i isperem ponovno cijeli auto sa nekih 4-5kn. Kad je vani toplo i sunce, ostajem u boxu sušit auto, i nakon toga ako ide vosak stavim vosak također u boxu, isto tako i buffing, i onda kad sam gotov izađem van na usisavač, unutrašnjost, stakla, i gume...