uz sve receno, ne mora bit samo fokusirano uz poliranje.
vidi ovo.. ako si stavio previse paste pa se sasusila... skidanjem te sasusene paste si mogao itekako proizzvest holograme....
a i ovo sta kazes:
"operem ga i da odmastim"
moglo se i tu to desit.
ja bi radje da das slike tih holograma. ako su nekako pravilno rasporedjeni i gusti, stalni, tj konzistentni po cijeloj karoseriji, lako moguce da je do poliranja. tj ili tehnike (tesko uz 205) ili uz kolicinu/okretaje/krivi priming/sve od navedenog.
dakle: jedno bar 10ak slika razlicitih kuteva, povrsina, izvora svjetala...
i inace, cisto savjet: nema tu mjesta panici, bacanju svega i odustajanja. hologram ti je najblazi oblik defekta u laku. to se otkloni s najfinijim pastama i spuzvama s najmanjim okretajima s najmanje truda. ja npr to radim s plavim cepom 3m, ultrafina SE, koja je inace bas anti-hologram pasta. taj dio mi je i najdrazi jer nema prasenja, nema forsiranja, nema muke...
najlakse od svega je skinut holograme. ako si s 105 bio tako zadovoljan (znaci da si valjda napravio dobar posao) onda si SIGURNO sposoban odradit finish jer je to picin dim. samo daj slike da vidimo ako je greska u brisanju, pranju ili koja sitna caka u finisiranju s 205icom.