0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
http://www.lttsolutions.co.uk/auto/all-products/auto-ultra-foam.htmlJel si isprobao ovo?
Gliptone - Liquid Leather Cleaner and Conditioner meni čuda radi i zadovoljan sa sa rezultatima i mirisom.
Citat: molama - Kolovoz 04, 2015, 03:09:01 poslijepodneGliptone - Liquid Leather Cleaner and Conditioner meni čuda radi i zadovoljan sa sa rezultatima i mirisom.Leatheriq je jako hvaljen ali proces mi je kompliciran pogotovo po zimi, jer u pravilu održavam kožu svakih 2mj...
Citat: Vex - Prosinac 19, 2016, 12:24:53 poslijepodneCitat: molama - Kolovoz 04, 2015, 03:09:01 poslijepodneGliptone - Liquid Leather Cleaner and Conditioner meni čuda radi i zadovoljan sa sa rezultatima i mirisom.Leatheriq je jako hvaljen ali proces mi je kompliciran pogotovo po zimi, jer u pravilu održavam kožu svakih 2mj...Ako je koža u dobrom stanju tj. ako je redovito čišćena dovoljan ti je Leatherique prestine clean, za kožu koja nije dugo tretirana ničim, tada je nužan oil+clean za najbolji rezultat...
Ako ti treba za čišćenje održavane kože imaš od Gliptonea Gentle Cleaner. Naravno ako hoćeš drugi brand iz iskustva ti mogu preporučiti Sprayable Leather jer ostavi jako mekanu kožu na dodir. Meni zbilja odličan proizvod i nema drndanja sa čistačem pa zaštitom kad je održavana koža.
nema drndanja