Vuna nikako da stigne, cekam nju i s17+. Danas se malo igrao na Korsi od matoraca. Lak unisten totalno, strava i uzas. Pere se jednom u mesec dana, u najboljem slucaju rade cetke, u najgorem se nekom prljavom sundjercinom drlja uz Fairy (Charlie)
Nisam imao glinu a bilo bi posla za nju svakako, ovako samo oprana hauba i malo se sljkalo. s3 gold definitivno nema cut kao FC+, ali fino skida svirlove, i ne ostavlja holograme. Takodje mi je dao lepu povrsinu sa farecla sundjerom za finis.
Evo malo pre
Posle jednog seta(40 sekundi pritisak i 40 bez)
drugi test vodena 1500-2000-2500
Opet su mi ostale neke ogrebotine, jednostavno ili su mnogo duboke ili je pasta slaba. Koristim farecla total orange pad, koji je iste tvrdoce kao 3m zeleni. Probao sam Fareclu g10, mnogo je slaba, nema efekta na ovom laku. Ali je zato Farecla glaze odlican, jako dobar sjaj daje i popunjava dosta. To nisam slikao jer sam zurio.
Mnogo je lakse pratiti rad na ovako tamnoj boji, i holograme nisam pravio, verovatno sam poboljsao tehniku rada. Mislim da bi idealno bilo FC+ na vuni, Scholl na orange padu, pa na crnom. Ili mozda gresim, ko zna :-)
Nego mi se opet desilo da prasi pasta, spricnem malo vode, ne trpam mnogo paste ali prasi. Eto to ukratko, ako ima neko neki savet ili ideju, kritiku nek pise. Pozz