Plan mi je na proljeće otići do AutoPartesa da mi prvo oni riješe dekontaminaciju laka i jednoslojno poliranje te stave vosak. Na procijeni sam već bio, preporuka je bila da će jednoslojno biti dovoljno. E tek tada bih krenuo nastupati ja. Dakle max održavati auto u stanju u kojrm će biti nakon toga plus još naravno sam planiram onda odraditi detailing svega ostalog što je ostalo, koliko budem znao. Unutrašnjost Alfe je krem koža u ok stanju, za nju Gliptone set u dolasku, unutrašnjost je prošla kemijsko prije nego je došla u moje ruke dakle ostale su finese da bude po mom ukusu. Armaturu planiram održavati Meguiars Natural Shineom, za čišćenje svega APC BH surfex HD već spreman. Za daljnje održavanje laka imam u planu uzeti onaj gore navedeni Meguiars set za koji sam vas prethodno pitao.Kante sa grit guardom imam, četkice, kefice, kistovi, hrpa mikrofibri spremna, plus još naručene dodatne plus towel za sušenje još jedan sa ebaya. Od dva jedan mora biti dobar(ovaj drugi je water magnet iz Megsovog seta). Dakle sad...ajmo... Šta mi još po vama fali a da nije u onom setu?